Gå videre til hovedindholdet

En omfattende guide til brystforstørrelse: naturlige midler eller kirurgi?

Brystforøgelse

Hundredtusindvis af kvinder over hele verden ville ønske, at de havde større bryster. Ikke desto mindre vil størstedelen af ​​disse kvinder aldrig forfølge nogen form for brystforstørrelse. Selvom de ville elske at have større bryster, er disse kvinder ikke villige til at udsætte sig selv for farerne eller fornærmelserne ved brystforstørrelsesoperationer - og hvem kunne bebrejde dem?


Helt ærligt, de fleste brystforstørrelsesoperationer skaber mindre end perfekte resultater. Selv kvinder, der vælger en beskeden B-kop- eller C-kop-forbedring, kan ende med unaturlige eller ujævne implantater. Når man tænker på, at kvinder med implantater har en stigning på 21 procent i kræft, synes operationen næppe det værd. De fleste intelligente kvinder vil hellere leve med en skuffende A-kop end at bruge tusindvis af dollars på at bringe deres helbred i fare for at få større bryster.

Den gode nyhed er, at der er et helt naturligt urtealternativ. Undersøgelser viser, at kvinder, der tager brystforstærkende piller oplever mange af de positive virkninger, de ville have af en tilstrømning af østrogen. Resultatet er større, fastere, fyldigere bryster, samt reduktion af symptomer forbundet med både PMS og overgangsalderen. For sikre, naturlige og smukke bryster er brystforbedringspiller løsningen.

Naturlig brystforstørrelse

Hvis kvinder blev spurgt, hvilken del af en kvindes krop de mindst kan lide, ville næsten alle kvinder nævne sit bryst. Faste, fyldige, store bryster er åbenbart ikke almindelige blandt kvinder. Adskillige kvinder leder efter brystforstørrelse, og de fleste vil overveje operation for større bryster.

Selvom ingen af ​​de alternative brystforstørrelsesbehandlinger vil give en kvinde brysterne som en Hollywood-stjerne, kan brug af de korrekte kosttilskud øge bryststørrelsen med op til to kopper, tilføje fasthed og vise mærkbare former for de individuelle bryster.

Hvis du vil prøve naturlige brystforstørrende piller, bør du se på udtalelser, anmeldelser og sandsynligvis online fora. Ser de alle ud, som om de er komponeret af én person? Eller ser de ægte ud og udgivet af rigtige kunder? Hvis de alle læser om det samme, skal du være mistænksom.

Naturlig brystforstørrelse bør ikke betragtes som en hurtig løsning. Som med alle naturlægemidler, kan brystforstørrelse tage uger og måneder for at opnå de ønskede resultater. Men med tålmodighed vil brugen af ​​urteprodukter til brystforstørrelse af høj kvalitet øge kvindens selvstolthed og give hende et meget bedre kropsbillede af sig selv med lidt hjælp til brystforstørrelse.

Bryst selvundersøgelse for bedre brystsundhed

Sunde ændringer gennem livet: At lave en månedlig brystselvundersøgelse er den bedste måde at blive fortrolig med de cykliske ændringer i dine bryster. Du vil lære området bedre at kende end dit sundhedspersonale, og du vil nemt opdage ændringer. At have en årlig klinisk undersøgelse hjælper med at dokumentere dit brystsundhed, så hold en regelmæssig aftale sat op til det! Mellem puberteten og overgangsalderen vil dine bryster gennemgå mange forandringer, som påvirkes af hormoner, kost og motion. De fleste af disse ændringer er naturlige og sunde!

Teenageår (Pubertet): I teenageårene, med starten af ​​din månedlige cyklus, går din krop ind i modningsprocessen, og du får kurver og kan bemærke hudforandringer (såsom acne) og endda hår kan ændre farve eller tekstur. Brystvæv udvikler sig også i løbet af denne tid, og det kan være tæt og fast til at begynde med, især hvis du er småbarmet. Familielighed: På dette stadium er det ikke for tidligt at kende din families helbredshistorie, så spørg dine kvindelige slægtninge (mor, tanter, bedstemor), om de havde fibrocystiske problemer med deres bryster eller almindelige cyster. Hvis ja, er det sandsynligt, at du også kan opleve dem. Bare rolig - cyster er godartede - men du vil gerne vide, hvor de er, og om de kommer og går, så de kan skelnes fra andre træk i dine bryster.'

Flere kurver og børn (fødselsår): Når din krop er forberedt til moderskab, hvis du bliver gravid og føder børn, og også hvis du ammer børnene, vil det medføre flere ændringer i dine bryster, som såvel som i resten af ​​din krop. Bryster kan blive større og mere ømme under graviditeten og kan have brug for mere støtte. Forsøm ikke din BSE i løbet af denne tid. Bliv fortrolig med ændringerne. Husk, at graviditet og amning vil være med til at reducere din risiko for brystkræft.

Modenhed (Overgangsalderen): Overgangsalderen medfører også ændringer i dine bryster, da dine østrogen- og progesteronniveauer falder, dit brystvæv kan blive mindre fast og kan drapere anderledes end i dine teenagere og dine fødeår. Følg også med i dine bryst-selvundersøgelser i disse år, så de normale ændringer er velkendte for dig. Mindre tæt brystvæv vil tilsyneladende have flere klumper og knopper, men husk, at 90 % af brystklumperne er godartede.

Det rigtige valg af en brystforstørrelsesløsning

Du kan føle dig frustreret og forvirret, når du ser gennem et stort antal brystforstørrelsesprodukter. Det kan nogle gange være svært ikke at vide, hvilke af løsningerne der er smertefrie og helt naturlige. At have alle relevante oplysninger ved hånden gør det ret nemt at træffe det rigtige valg af en brystforstørrelsesløsning, der passer perfekt til dine behov.

1. Cremer. Syntetiske hormoner er de grundlæggende elementer i brystforstørrelsescremer. De er blevet forbundet med dødelige sygdomme som kræft og hjerteanfald. De langvarige negative virkninger af sådanne uprøvede løsninger skal fastslås; derfor kommer det med et stort antal negative udfald.

2. En anden måde, hormoninjektion i brystvævet, kan forårsage endnu mere farlige bivirkninger, selvom det giver visse resultater.

3. Brystoperation. Mange kvinder vælger denne metode, da de straks fritager sig selv for ansvaret. Du vil dog helt sikkert have ar på din hud. Desuden kan brystimplantater opføre sig uforudsigeligt og hæmme brystkræftdiagnosen.

4. Brystpumper. Det kan føre til at dine bryster skæmmes eller endda forårsage brystkræft! Pumpningen er unaturlig for kroppen og i den lange periode kan den være meget usikker.

5. Øvelser. Særlige øvelser rettet mod brystforstørrelse er ret sikre og ikke dyre, men der er ingen beviser for deres effektivitet.

6. Køb af specielle undertøj - korsetter og bh'er - udover at det er ret dyrt, virker kun når det tages på. Nogle gange får undertøj dine bryster til at se kunstige og unormale ud. Desuden får det kvinder til at føle sig flov, når de udsætter dem foran deres partnere.

7. Brystpiller. Urtebrystpiller er lavet uden konserveringsmidler, kemikalier, syntetiske hormoner eller farvestoffer. Brystpiller vil gøre dine bryster fastere, glattere og større. Du vil føle dig og se mere ungdommelig ud. Urte-brystforstørrende piller påvirker ikke dit generelle helbred på en negativ måde. I betragtning af, at komponenter kan absorberes i dit kredsløbssystem, er det vigtigt, at du bruger en brystforstørrelsesopløsning, der ikke har nogen kemiske forbindelser. Hvis du vælger en løsning med kemikalier, sætter du virkelig dit helbred på spil og kan få store problemer i fremtiden.

Hvad angår naturlige brystpiller, indeholder de ingen skadelige komponenter. Du kan være sikker på, at du ikke løber fare for dufte eller parabener. Brystpiller giver dig en giftfri måde at få de større bryster, du leder efter.

Brystpiller tilbydes nu af adskillige producenter, og kvinder hører alle former for reklamer, der lover dem større og smukkere bryster. Det er svært at vælge det rigtige valg af en brystforstørrelsesløsning. For at gøre dette anbefales det at overveje både fordele og ulemper ved alle de tilgængelige løsninger. Nogle brystforstørrelsesfora med kommentarer til produktet og erfarne brugere kan hjælpe dig. Der kan du finde alle svarene på spørgsmålene om eftervirkningerne, sammenlign brugernes mening om disse brystpiller.

Kun de brystforstørrelsesløsninger, der giver rigtige kunder fantastiske resultater, fortjener din opmærksomhed. Dit rigtige valg af en brystforstørrelsesløsning bør bevises af udtalelser fra andre kvinder, at det hjalp dem med at løse deres brystproblemer.

Det er indlysende, at det produkt, mange kvinder har nydt godt af, sandsynligvis også vil hjælpe dig. Du vil også få større, fastere og mere ungdommelige bryster, hvis du vælger det. Hold dig dog væk fra brystforstørrende piller med masser af negativ feedback. Brug mere tid på undersøgelser i brystforstørrelsesforum!

Fordele ved brystforstørrelse

Enhver kvinde ønsker at se bedre ud og have attraktive fyldige bryster. Det er ikke ualmindeligt, at kvinder har naturligt smukke faste og store bryster. Nogle af os ønsker dog at se mere attraktive ud og føle, at målet kan nås med større bryster. Det er muligt at forbedre dit udseende og selvtillid ved at få en brystforstørrelse.
Dermed vil du have en større kopstørrelse samt masser af fasthed. Hvis du ser smuk ud, har du det på samme måde. Ethvert tegn på depression eller uro forsvinder. Med større bryster vil du se mere attraktiv ud, du vil stoppe med at have problemer med selvværdet, du vil begynde at købe anderledes, meget mere trendy tøj, kjoler med lav hals og T-shirts vil blive dine favoritter.
Du vil også vælge kropsnære skjorter. Dit forbedrede udseende vil føre til følelsesmæssig og psykologisk fred.

Husk, at kun naturlige brystforstørrelsespiller vil få dig til at se smuk og sund ud! Dine små eller slappe bryster vil forblive i fortiden. Det er så nemt at få smukke fyldige og faste bryster.

Resultater af brystforbedring

I dag beslutter mange kvinder sig for at forstørre deres bryster. Men det er nyttigt at tænke på årsagerne til det og dets mulige resultater, og først derefter gå og udføre operationen. Rigtig mange kvinder har fået operationen, men resultaterne af den vil være forskellige for hver af dem, da alle kvinder er unikke.

Det første du bør tænke på, hvis du ønsker en operation rettet mod brystforstørrelsen, er årsagen til den, dvs. hvorfor du vil gøre det. I hvert tilfælde har kirurgen en samtale med en patient om det, og denne samtale er meget detaljeret. Det er meget vigtigt at vide, hvorfor du gør det. Nogle kvinder gør det, fordi nogen har fortalt dem, at de skal gøre det, eller der er kvinder, der ønsker at ligne verdensberømte modeller.
Men netop i disse to tilfælde kan patienterne blive ret oprørte, når de ser resultatet af brystforstørrelsen. Men resultatet vil sandsynligvis være ret tilfredsstillende, hvis du foretager en operation, fordi du har en oprigtig grund.

Det er derfor meget vigtigt at tænke på forskellen mellem resultaterne af den brystforstørrelse, du ønsker at se, og dem, du virkelig kunne se. Visse kvinder har betydelige smerter, som er meget stærkere, end de troede dem. at være. De bør derfor bruge mere tid på orlov, end de havde forventet.

En ting mere at tænke på er et ar, som kan være resultatet af brystforstørrelsesoperationen. Det er muligt at fjerne arret, hvis en kvinde bruger en speciel creme, men den periode, hvor arret forsvinder, afhænger af organismen.

Sammenfattende bør hver kvinde tænke på resultaterne af operationen, især hvad angår konsekvenserne af det. Det er vigtigt at tænke på de følelsesmæssige og kropslige ændringer som følge af brystforstørrelsesoperationen, og det er meget vigtigt at huske på, at resultaterne kan være helt anderledes, end man forventer.

Urtebrystforstørrelse

Urtebrystforstørrelse bruger en række urter til at forårsage brystvækst. Selvom alle er forskellige, er der et par almindeligt anvendte urter. Urtebrystforstørrelse kan være i form af piller, cremer eller væsker. Andre virksomheder tilbyder sprays. De urter, der bruges i de forskellige klasser af urtebrystforstørrelse, kan variere, men omfatter for det meste Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai og Fennikelfrø.

Når du ser på urte-brystforstørrelse, så lav dit hjemmearbejde først. Du skal være opmærksom på, at urte-brystforstørrelse ikke har de hurtige resultater af brystkirurgi. Der er dog ingen bivirkninger: ar, smerter eller restitutionstid at lide af. Sørg for, at du kender komponenterne i ethvert urteprodukt til brystforstørrelse, du overvejer. Se efter ingrediensernes sikkerhed og effektivitet, og overvej andre valg, hvis du er allergisk over for urter. Spørg din læge, hvis du tager nogen form for medicin.

Efter mange undersøgelser i forskellige lande viste undersøgelserne, at urter indikerer østrogene og regenererende virkninger på den kvindelige krop, især på bryst, hofter, ansigts- og kropshud, hår og vaginalt epitelvæv. På den måde hæver udseendet af de kvindelige sekundære kønskarakteristika og også hudens skønhed.

Når du tror, ​​at du har fundet det rigtige urteprodukt til brystforbedring, så tjek virksomheden. De bedste virksomheder giver information om, hvad urte-brystforstørrelse kan gøre, og hvad det ikke kan gøre; og også fortælle dig, når det ikke er klogt at tage visse urter. For eksempel bør nogle urteprodukter til brystforstørrelse ikke tages, når du er gravid.

Bedste brystforstørrelse: Brystpiller

De fleste kvinder kan lide, hvordan deres barm ser ud, indtil ældningsprocessen begynder. Med tiden ændrer bryster form, dimension, deres generelle udseende, til sidst synker de ned. Ældre formløse bryster er konsekvensen af ​​ptosis. Der er et bevis på, at kvinders bryster normalt ændrer deres udseende efter at have været gravide og ammende. Huden mister sin elasticitet med tiden, og brysterne synker mere og mere.

Mange kvinder træffer en beslutning om at løse dette problem ved hjælp af brystforstørrelseskirurgi. American Society for Aesthetic Plastic Surgery oplyser, at omkring 50.000 kvinder bliver klienter på klinikker, der skal gennemgå en brystforstørrelsesoperation. Der er ingen vanskeligheder i den mindste grad - operationen må maksimalt vare i en til tre timer.
Uanset nogle smerter under og efter operationen kan en typisk kvinde gå på arbejde og starte sin daglige rutine på en uge. Men der er altid bekymring for nogle negative aspekter efter operationen. Ikke alle er psykologisk klar til at gennemgå en brystforstørrelsesoperation. Dem, der er bange for kirurgisk indgreb, men ønsker at have elastisk ung buste, vælger urtehealere.

Brystpiller er toppen blandt sådanne alternative naturlige lægemidler til brystvækst. Disse pillers urteformel er bygget på phytoøstrogen (planteøstrogen), som fremkalder prostaglandinproduktion i kvindens organisme, som igen ender i sammenklumpning af bustekirtler. Fordelen ved brystpiller er, at de er overkommelige og tilgængelige og kan købes uden lægelig rådgivning. Brystforstærkende piller kan hjælpe med at øge mængden af ​​østrogen og gøre brystvævet større.

Brystpiller omfatter naturlige ingredienser, der indgår i mange præparater af denne type og kan forbedre brysterne. De er:
  • Mælkebøtte er kendt for at have mange fytoøstrogener. Du kan tage dens blade eller rødder, eller begge dele, enten som et supplement eller som drink. En anden god grund til at bruge mælkebøtte er, at det booster ens energi og får dig til at leve længere.
  • Dong Quai-rod: endnu en metode til at få fytoøstrogener. Desuden virker det til brystforstørrelse. Og mange damer vil helt sikkert sætte pris på endnu en fordel ved denne plante, som er dens evne til at lindre menstruationskolik.
  • Fennikel tages som te eller som tilsætning til en creme eller en lotion. Kvinder kan anvende det på brysterne. Som et afrodisiakum kurerer fennikel seksuel lyst hos både mænd og kvinder. Den er rig på østrogene elementer og urtenæringsstoffer. Hvis du ønsker at intensivere seksualdriften, så brug fennikel som mad eller kur.
  • Bukkehorn var en af ​​ingredienserne, der blev brugt af kvinder fra Mellemøsten, der levede i harem. De valgte bukkehorn som en urt til brystforstørrelse. Bukkehorn lægger vægt på brystvækst ved hjælp af specielle feminine hormoner, steroidprækursorer. Det kommer også med store mængder plantekemikalier.
  • Wild Yam passer godt til indholdet i bukkehorn, da den også er rig på urtenæringsstoffer. Alle disse ingredienser anses for at være komponenter til brystforstørrelse. Men hvad der er mere vigtigt, vild yam kan hjælpe under PMS eller støtte i overgangsalderen problemer.
  • Pueraria Mirifica: denne sidste ingrediens blander kvaliteterne fra alle planter beskrevet ovenfor. Det hjælper i overgangsalderen, forbedrer hudens og brystets tilstand, stopper ældningsprocessen og forbedrer blodcirkulationen.
De nævnte midler er en almindelig sammensætning af brystvækstpiller. Før du køber brystpiller, skal du kontrollere ingredienslisten korrekt, så den skal indeholde naturlige planter, som du allerede kender. Hvis du vælger nyttige brystforstærkende piller, kan du være sikker på, at din barm vil være vidunderligt fyldigere, rundere og virkelig dejlig og stor i løbet af en måned.

Fordele ved brystpiller

Du vil føle dig meget bedre om dig selv og livet omkring dig. Mere tillid til en kvinde ændrer omstændighederne. Hun vil se på sit spejlbillede med stor fornøjelse. Det er altid bemærket, når damer har det godt, og det gør dem gladere! Brystpiller vil give dig denne fremragende følelse!

Brystpiller bør omfatte urteingredienser af førsteklasses kvalitet, og hver bestanddel vil være rettet mod stimulering af naturlig vækst, mens sikker og naturlig oprindelse ikke er et problem.

100 % pengene-tilbage-garanti er et ekstra plus og et bidrag til produktets sikkerhed. Du risikerer ikke noget ved at få brystpiller, selv penge!

Brystforstørrelse: bivirkninger

Afhængigt af hvilken form for brystforstørrelse du vælger, vil disse være forskellige bivirkninger. Bivirkningerne er ikke udelukkende negative, men nogle af dem er. Andre er positive. Så sørg for at have en god forståelse af, hvad du kan forvente, når du tager denne livsændrende beslutning.

Bivirkninger af urtebrystforøgelse

Den unikke blanding af urter og mineraler, der findes i urtebrystforstærkning, er i sig selv kraftfulde lægemidler, der bruges til at helbrede mange lidelser. Men tilsammen er de en tour de force, der ender med at ændre dine hormonmønstre.

Denne ændring af hormonerne kan have den positive effekt at regulere din menstruationscyklus. Men på den anden side er det forbudt at tage urtepillerne, hvis du er gravid eller ammer. Selvom der ikke er noget konkret bevis for, at der er et problem, er der en lille chance for, at det kan skade din baby eller dit ufødte foster.

Bivirkninger af brystimplantatkirurgi

Den mest kontroversielle af alle, der er snesevis af undersøgelser, der håber at fastslå de negative sundhedseffekter af brystimplantater. Det er klart, at silikonebrystimplantater, som blev forbudt af FCC i 1992, blev anset for at være usikre, da de kan have lækket ind i kvindernes kroppe og forårsaget uoprettelig skade.

I dag bruges saltvandsopløsning, og selvom det ikke føles helt så naturligt, er det ikke et skadeligt stof. Der er stadig en chance for, at implantatet kan fejle, men i så fald er det en simpel procedure at fjerne det.

Brystforstørrelsesbehandling er designet til at forbedre udseendet af personer, der forstår, at de allerede er attraktive. Ved at gå ind i denne behandling med den rigtige holdning, vil brystforstørrelse være en af ​​de bedste ting, en person kan gøre. Urte-brystforøgelse er den bedste mulighed, du kan vælge: fri for bivirkninger og garanteret at virke.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Forståelse af mandlig infertilitet: Hvordan fremmer man mandlig reproduktiv sundhed?

Der er nogle par, der bare ikke kan blive gravide efter mange forsøg inden for et år. Når problemet identificeres at være hos manden, omtales det som mandlig infertilitet. Ifølge statistikker udgør mandlig infertilitet en tredjedel af de rapporterede infertilitetstilfælde. En mand er diagnosticeret med mandlig infertilitet , når der er et problem med hans ejakulation eller hans sædtal. Ejakulation er, når sæd frigives gennem penis under orgasme. Når manden ikke kan frigive sæd ordentligt for at gøre kvinden gravid, kan han lide af: erektil dysfunktion, for tidlig ejakulation, retrograd ejakulation (hvor sæden skubbes tilbage i blæren) eller komplikationer fra operation eller strålebehandling. En mands sæd kan også være "unormal", som siges at være misdannet og har en kort levetid. Sæden kunne således ikke "svømme" korrekt. Dette skyldes unormal udvikling eller betændelse i testiklerne og hævede vener i pungen. Denne tilstand opvarmer indersiden af ​​pungen og kan

Den komplette guide til acnemedicin og -behandlinger

Hvad er acne? Acne tales om af alle, og derfor er en definition af dette udtryk påkrævet. Acne er et udtryk, der typisk anvendes på porer, der er låst af talg (hvide hoveder og hudorme med andre ord), pustler, knuder eller blærer, der påvirker ens ansigt, nakke, skuldre, bryst, ryg, øvre dele af ben og arme. Acne er et stort problem for næsten alle unge og en del voksne, og det varer i nogen tid. Dette problem er typisk for mennesker af forskellige aldre, racer og køn. Et stort antal mennesker i alle lande i verden lider af det. Det værste ved acne er et grimt udseende af pustler og ar, som ofte er konsekvenser af acne. Acne har en betydelig social effekt. Grimme pustler får mange mennesker til at skynde sig til et apotek eller et apotek, fordi folk tror, ​​at acne har en negativ indflydelse på deres forhold til hinanden. Årligt bruger folk tusindvis af millioner af USD på verdensplan for at købe acneprodukter. Typer af acne Bumser er den mest udbredte type acne, og det er d