Gå videre til hovedindholdet

Risici forbundet med brystforstørrelseskirurgi: Sikkerhed først!

Mange kvinder ønsker at gøre deres bryster større. Svaret kan findes ved indsættelse af silikonegel eller i forstørrelse med brystimplantater - brystoperation. Alle ved, hvilken slags usikre konsekvenser anæstesi kan have. Derudover kan mange damer lide af stærke smerter og have brug for en lang restitutionstid, hvilket betyder, at de ikke vil være fuldt involveret i deres job og familieliv.

Patienter skal tage tabletter for at lindre smerter, da brysterne er meget ømme og ømme efter det kirurgiske indgreb. Det betyder, at hele processen med brystforstørrelse gennem kirurgi er utrolig dyr og risikabel. Mulighederne som injektioner, geler, medicin og cremer kan laves uden at tænke på konsekvenserne af at tage kemikalier og hormoner. Prøv at holde dig væk fra disse unaturlige løsninger.

Hvad er brystforstørrelsesoperation præcist, og hvordan undgår man associerede risici?

Før brystforstørrelseskirurgi

Hvis du overvejer en brystoperation, skal du drøfte detaljerne omkring din brystforstørrelse med din kirurg. Stil spørgsmål om proceduren for at rydde op i alle de øjeblikke, du ønsker at vide. En af de vigtigste ting i forbindelse med denne type brystoperationer er størrelsen på dit implantat. Prøv at beskrive det resultat, du ønsker at opnå, så præcist som muligt.

Du kan rådgive med din kirurg om den størrelse, der passer dig bedst, eller du kan fortælle din kirurg, hvilken størrelse du synes er det bedste valg. En måde at vælge implantatets størrelse på er at fylde plastikposer med vand, som du på forhånd har målt, og placere disse poser i din ønskede bh-størrelse. Således vil din kirurg se, hvilken størrelse du vil have. Desuden bør du også tale om formen på dit silikoneimplantat afhængigt af, om du ønsker at have et afrundet eller et kontureret bryst.

Desuden bør du beslutte dig for en overflade af dine brystimplantater. Overfladen kan være glat eller struktureret (ru). De glatte overfladeimplantater er kendt for en lavere hastighed af tømning, rynker eller krusning, men disse implantater har brug for en større lomme at blive placeret i. Også denne type brystimplantater er rapporteret at have flere chancer for at blive hårde. De ru eller teksturerede overfladeimplantater har normalt ikke tendens til at blive faste og hårde, men de er mere tilbøjelige til at briste og risle end de glatte. Og husk, at du bør kigge efter de andre metoder til brystforstørrelse, såsom urte-brystpiller.

Brystimplantater

Hvad skal du ellers vide om brystforstørrelsesoperationer? Silikoneimplantaterne bruges i moderne brystforstørrelseskirurgi til at forstørre kvindens bryst. Et implantat består af en silikoneskal med saltvand indeni, og det forbedrer brystets udseende: størrelse, form, fylde, spaltning kan ændres. Mere end 500.000 brystkirurgiske centre blev kun indkvarteret i USA i 2019. I dag er brystforstørrelse en almindelig lægetjeneste, der bringer kvinder tættere på det generelt accepterede æstetiske ideal, selvom det for ikke længe siden blev anset for at være en selvoptaget handling.

Stedet under brystmusklen anses for at være det bedste punkt for implantatinstallation. Installationen af ​​et implantat på dette sted hjælper med at undgå induration og deformation, selvom det er en mere alvorlig kirurgisk procedure. Den nemmere måde at sætte et implantat på er at placere det under brystvævet. Men i dette tilfælde være klar til at induration og deformation stiger. Din kirurg skal forklare dig alle de mulige varianter af implantation og give alle de tilgængelige og nyttige oplysninger. Det hjælper dig med at vælge den mest effektive variant.

Brystforstørrelseskirurgi efter vægttab

Det er naturligt, at kvindens bryst mister sin form ved at blive ældre, bliver mere uformelig, da fast væv erstattes af blødere fedtvæv. Når en person taber meget vægt, finder lignende processer sted. Det kan ske både for kvinder og mænd.

Selvom huden lider meget af vægttab, er det ikke den eneste del af brystet, der er påvirket. Desværre bliver brystvævet "tømt" og løst på trods af, at det før vægttab plejede at være fyldt og smidigt. Brysterne kan genoprettes ved hjælp af et brystimplantat, fordi brystforstørrelse gør brysterne godt.

Mens du udfører brystforstørrelseskirurgi efter vægttab, laves der sædvanligvis adskillige små kirurgiske snit ved folden nær bunden af ​​brystet, omkring areola eller i armhulen. Kirurger kan placere implantaterne under brystvævet eller under brystmusklen. Et stort antal vægttabspatienter beslutter, at deres implantater skal placeres under pectoralis, fordi dette garanterer en mere naturlig brystform under deres "tømte" hud.

Operationen udføres med generel anæstesi. En brystforstørrelse er en ambulant procedure. Operationen varer en eller to timer. Postoperative smerter mindskes med oral medicin. Mange patienter går tilbage på arbejde om en uge eller deromkring. Resultaterne kan forbedres med piller til bryststørrelse.

Risici ved brystforstørrelseskirurgi

Grunden til, at brystimplantater får moralpoliti og læger til at rynke panden, er de risici for helbredet, de medfører. De seneste kontroverser om implantater, der er fyldt med silikonegel, fik mange læger til at bruge implantater fyldt med en saltvandsopløsning.

Så husk, at for at få en effektiv og sikker mulighed for brystforbedring og -forbedring, der vil hjælpe dig med at følge en betydelig vægtreduktion, er det bedst at besøge nogle brystsundhedsfora. Det er her, mange kvinder kan foreslå dig en effektiv mulighed for at få dit allerede eksisterende brystudseende og -størrelse tilbage.

Der er særlige aktuelle afdelinger på vægttabsfora. Der kan du finde anbefalinger til at tage brystforbedringspillerne. Nogle af kvinderne prøvede brystløftende gel og deler erfaringerne med andre. Ved hjælp af de rigtige midler vil du være i stand til at genskabe fasthed i brystet. De vil se fyldige og yngre ud. Et sådant resultat kan opnås selv uden brystimplantater og risiko forbundet med det. Du vil derfor ikke lide af bivirkninger.

Brystforstørrelsesimplantater: risici og bivirkninger

Af og til kan brystimplantater gå i stykker eller lække. 3 % lider af lækage inden for tre år, hvilket forårsager et tømt implantat. Saltvandsfylden er saltvand og vil blive absorberet af kroppen uden bivirkninger. Ældre implantater med silikonegel kan også lække.

Hvis dette sker, kan en af ​​to ting ske. Hvis brud på implantatet skal, der har et kontraktur ar omkring sig, så føles det måske ikke som om, der er sket noget. Desuden, hvis skallen går i stykker, og der ikke er et kontrakturar, resulterer lækage ind i det omgivende væv i en fornemmelse af, at implantatet tømmes for luft. Den utætte gel kan samle sig i brystet, og der kan dannes et nyt ar omkring det. I andre tilfælde kan gel migrere gennem lymfesystemet til et andet område af kroppen.

Pauser kan kræve en anden operation og udskiftning af det utætte implantat. Hvis gelen har migreret, er det muligvis ikke muligt at fjerne al silikonegelen. Denne silikonegel er, hvad nogle siger, er relateret til initieringen af ​​bindevævsforstyrrelser.

En undersøgelse, de gennemgik, viste, at 63,6 % af brystimplantater, som havde været på plads i mellem et og 25 år, var sprængt eller utæt.
For silikonegel og saltvandsfyldte implantater, nogle årsager til bristning eller deflation omfatter: beskadigelse af kirurgiske instrumenter under kirurgi, overfyldning eller underfyldning af implantatet med saltvandsopløsning (kun specifikt for saltvandsfyldte brystimplantater), kapselkontraktur, lukket kapsulotomi, belastninger såsom traumer eller intens fysisk manipulation, overdreven kompression under mammografisk billeddannelse , placering gennem navlesnit, skade på brystet, normal aldring af implantatet, ukendte/uforklarede årsager.

Hvorfor lide af disse forfærdelige virkninger? Brystpiller er sikre, naturlige, effektive, og de virker virkelig! Dette er et revolutionerende gennembrud inden for naturlig brystforstørrelse. Få de større bryster, du ønsker på den naturlige måde, med de nye brystpiller! Brystpiller virker på kun 30 dage med ingen skadelige bivirkninger. Væk din brystlinje med sin egen naturlige vækstproces! Brystpiller indeholder urter, der virker naturligt for ægte vækst, på den sikre, ikke-kirurgiske måde.

Måske er du bare lidt tøvende. Det er forståeligt. Nogle gange kan nye gennembrud som brystpiller virke lidt for gode til at være sande i starten. Derfor bør du kigge efter en garanti og brugeroplevelse.

Brystimplantater og amning

Mange kvinder spørger, om de kan amme efter brystforstørrelse. Svaret er et rungende ja. For langt de fleste kvinder, der havde et brystforstørrelsesprogram, er amning ikke sværere med implantater end uden. Faktisk siger nogle kvinder, der har ammet med og uden implantater, at amning efter brystforstørrelse er nemmere!

Amning er en voksende bekymring hos patienter, der har haft brystforstørrelse. I tidligere år var kvinder, der fik implantater, gift og var allerede færdige med at føde. Men flere og flere enlige kvinder og kvinder, der ikke er færdige eller endda begyndt at føde, bliver opereret.

I 1992 ramte den første rapport om en silikonesygdom medierne. På det tidspunkt var der frygt for, at amning med silikoneimplantater ville bringe barnet i fare. Der er udført undersøgelser for at vise, at dette ikke er tilfældet. Hovedårsagen er, at silikonemolekylet er for stort til at passere ind i mælkekanalerne.

Senere blev silikone fjernet fra almindelig brug, og saltvandsimplantater var de eneste tilgængelige enheder på markedet. Selvom saltvandet udvaskede i mælken, er det et inert stof uden skadelige virkninger på mor eller baby.

Nogle bekymringer er placeret på implantatplacering og incisionssted. Det siges at være mere optimalt at få implantaterne placeret under musklen, og at undgå det peri-aerolære snit. Årsagerne er enkle, ved at bruge disse retningslinjer er der mindre interferens med mælkekanalerne, som ligger direkte under huden og i vævet over brystmusklen. Men som med alt inden for videnskab er dette ikke garanteret. Der er mange kvinder, der har fået anbragt implantat og snit på suboptimale steder, og som stadig har stor succes med amning.

Det er meget vigtigt at diskutere dine planer om at amme din baby på tidspunktet for din konsultation. Din kirurg vil være i stand til at arbejde sammen med dig for at få de bedst mulige resultater, selvom du ikke planlægger at få børn i den nærmeste fremtid.

Hvis du vil eliminere risici fuldstændigt, så tag et kig på naturlige løsninger til brystvækst. De naturlige urter til brystforstørrelse betyder forstørrelse, som du naturligvis kan være stolt af. Ingen operation, ingen smertefulde bivirkninger, ingen implantater, ingen amningsrisici. Bare brystforstørrelse, der er naturlig og effektiv.

Lækage af brystimplantater

Der er altid fare for, at brystimplantater går i stykker eller lækker. Saltvand bruges til at fylde dem, og det kan være sikkert for kvinders krop. Men implantater fyldt med silikonegel, som var populære før, kan også have huller og lækage. Det kan have to mulige resultater. Hvis implantatskallen har et kontraktur-ar omkring, er det meget muligt ikke at bemærke noget.

Og i tilfælde af at den knækkede skal ikke har noget kontraktur-ar, vil en kvinde få en lækage ind i det omgivende væv med en følelse af, at implantatet falder. Gel, der er lækket ned, kan samle sig i brystet med et nyt ar omkring det. Ellers kan gel komme ned i lymfesystemet til andre dele af kroppen. En anden operation og bortskaffelse af det utætte implantat ville være nødvendig. Hvis gelen begynder at migrere, kan det være umuligt at bortskaffe al silikonen. I nogle meninger kan silikonegel forårsage alvorlige problemer med bindevæv.

Piller til brystvækst er ikke så dyre som brystimplantater, der også er så usikre. Brystpiller kan være forskellige, da de intensiverer den naturlige forstørrelse af brystet, hvilket gør det 1 eller 2 skålstørrelser større.

Silicone immuntoksicitetssyndrom

Der er flere former for kemikaliet i brystimplantater, som kan forårsage et problem i den menneskelige organisme. Silicium (Si) er det grundlæggende element og forårsager sandsynligvis ændringer i immunsystemet. Silica eller SiO2 er den form, det udvindes fra jorden. Silikonegel er et syntetisk materiale indeholdende 38% silicium. Silicaen er 45% silicium. Der er langsom lækage ("blødning") af silikonegelen fra implantaterne gennem den semipermeable membrankappe og også ind i og gennem kapslen, der omgiver implantaterne. Dette opfanges af makrofagerne (scavenger-celler) i vores immunsystem og nedbrydes inde i disse celler, som rejser rundt i hele kroppen. Gelen nedbrydes inde i disse celler, som bevæger sig over hele kroppen. Gelen nedbrydes til silica og silicium, hvilket forårsager en dysregulering af immunsystemet. Der produceres således antistoffer mod siliciumet og også mod silicium- og proteinkomplekset (organsystemer), så man får autoimmun sygdom.

Nedenfor er Liste over kemikalier, som eksperter har analyseret for at være i brystimplantatets skalkonvolutter og geler.

Methylethylketon, cyclohexan, isopropylalkohol, denatureret alkohol, acetone, urethan, lakfortynder, ethylacetat, epoxyharpiks, epoxyhærder, amin, trykfarve, toluen, freon, silikone, lofol (formaldehyd), fluxmetal, rensesyre, Eastman 910 lim (Cyanoacyryiates), talkumpulver, farvepigmenter som slipmidler Oakite (et rengøringsopløsningsmiddel), ethylenoxid (ETO), kulsort, xylen, hexan, hexanon 2, antioxidant (gummi), zinkoxid, nafta (gummi opløsningsmiddel), Phenol Benzen-Kendt kræftfremkaldende

Methylenchlorid/dichlormethan. Dette nedbrydes i kroppen, så blodet ikke kan transportere ilt. Det metaboliserer kulilteforgiftning og forårsager depression i centralnervesystemet.

Nu kan du få brystforstørrelse naturligt! Brystforstørrende piller kan gøre dig fastere, rundere og større på kun 30 dage.

Dette er brystforstørrelse, der virkelig virker! Naturlige urter til brystforstørrelse betyder naturlig vækst. Det betyder, at du ikke skal opereres og aldrig har smerter.

Alternativer til brystforstørrelsesoperationer

Et stort antal kvinder ønsker at have større bryster. Imidlertid vil størstedelen af ​​disse damer ikke have brystforstørrelse. På trods af stærkt ønske er de ikke klar til at tage risikoen for brystforstørrende operation – og det er forståeligt.

For at fortælle sandheden, opnår størstedelen af ​​brystforstørrelsesoperationer ikke ideelle resultater. Selv dem, der ønsker at forbedre brystet for at få B-skål eller C-skål, kan afslutte med unormale eller ru implantater. Tag i betragtning, at kvinder, der har implantater, står over for den større risiko for 21% stigning i kræft. Er det så værd at gøre? Smartere kvinder vil foretrække at blive med en A-kop, der ikke opfylder kravene, men som ikke bringer sundhed og liv i fare, bare for at se sexet ud.

Men der er en løsning! Du kan nægte operation, da der er et naturligt brystforstørrelseskirurgisk alternativ til det, som er absolut sikkert og virker takket være urte-fytoøstrogen, indeholdt i brystforstørrende piller. Hver kvinde har østrogen i organismen. Dette er et naturligt hormon, som produceres i større mængder i puberteten, og derfor begynder brysterne at vokse. Når der er mindre østrogen, for eksempel under overgangsalderen og efter den, så bringer det til hængende bryster, vaginal tørhedog fibrocystiske klumper.

Urte-brystforstørrelse i stedet for brystkirurgi!

Hvis du foretrækker urte-brystforstørrelse, skal du forberede dig grundigt derhjemme eller hos din læge. Urte-brystforstørrelse kan ikke give øjeblikkelige resultater sammenlignet med implantatkirurgi. Men du har ikke smerter og får ikke ar. Find ud af listen over ingredienser i dit naturlige brystforstørrelsesmiddel. Lær alle oplysninger om, hvor sikre og succesrige pillerne er. Sørg for, at du ikke har en allergisk reaktion på nogen af ​​urterne, og afgør, om pillerne er forenelig med medicin, du tager i dag. Når du har fundet de rigtige forberedelser til dig selv, skal du undersøge virksomheden, der har skabt den. Læs rådene og find ud af, om der ikke er kontraindikationer for dig. Nogle naturlige ingredienser kan ikke bruges, mens du venter et barn.

Du kan blive overrasket, men du kan også få E-vitamin, mens du tager brystpiller. E-vitamin hjælper med at undgå oxidativ stress og er en vigtig fugtighedscreme. Når du har dine bryster større, vil du have en fantastisk følelse af at være yngre, mere sød og mere selvsikker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

En omfattende guide til brystforstørrelse: naturlige midler eller kirurgi?

Brystforøgelse Hundredtusindvis af kvinder over hele verden ville ønske, at de havde større bryster. Ikke desto mindre vil størstedelen af ​​disse kvinder aldrig forfølge nogen form for brystforstørrelse. Selvom de ville elske at have større bryster, er disse kvinder ikke villige til at udsætte sig selv for farerne eller fornærmelserne ved brystforstørrelsesoperationer - og hvem kunne bebrejde dem? Helt ærligt, de fleste brystforstørrelsesoperationer skaber mindre end perfekte resultater. Selv kvinder, der vælger en beskeden B-kop- eller C-kop-forbedring, kan ende med unaturlige eller ujævne implantater. Når man tænker på, at kvinder med implantater har en stigning på 21 procent i kræft, synes operationen næppe det værd. De fleste intelligente kvinder vil hellere leve med en skuffende A-kop end at bruge tusindvis af dollars på at bringe deres helbred i fare for at få større bryster. Den gode nyhed er, at der er et helt naturligt urtealternativ. Undersøgelser viser, at kvinder, der tag

Forståelse af mandlig infertilitet: Hvordan fremmer man mandlig reproduktiv sundhed?

Der er nogle par, der bare ikke kan blive gravide efter mange forsøg inden for et år. Når problemet identificeres at være hos manden, omtales det som mandlig infertilitet. Ifølge statistikker udgør mandlig infertilitet en tredjedel af de rapporterede infertilitetstilfælde. En mand er diagnosticeret med mandlig infertilitet , når der er et problem med hans ejakulation eller hans sædtal. Ejakulation er, når sæd frigives gennem penis under orgasme. Når manden ikke kan frigive sæd ordentligt for at gøre kvinden gravid, kan han lide af: erektil dysfunktion, for tidlig ejakulation, retrograd ejakulation (hvor sæden skubbes tilbage i blæren) eller komplikationer fra operation eller strålebehandling. En mands sæd kan også være "unormal", som siges at være misdannet og har en kort levetid. Sæden kunne således ikke "svømme" korrekt. Dette skyldes unormal udvikling eller betændelse i testiklerne og hævede vener i pungen. Denne tilstand opvarmer indersiden af ​​pungen og kan

Den komplette guide til acnemedicin og -behandlinger

Hvad er acne? Acne tales om af alle, og derfor er en definition af dette udtryk påkrævet. Acne er et udtryk, der typisk anvendes på porer, der er låst af talg (hvide hoveder og hudorme med andre ord), pustler, knuder eller blærer, der påvirker ens ansigt, nakke, skuldre, bryst, ryg, øvre dele af ben og arme. Acne er et stort problem for næsten alle unge og en del voksne, og det varer i nogen tid. Dette problem er typisk for mennesker af forskellige aldre, racer og køn. Et stort antal mennesker i alle lande i verden lider af det. Det værste ved acne er et grimt udseende af pustler og ar, som ofte er konsekvenser af acne. Acne har en betydelig social effekt. Grimme pustler får mange mennesker til at skynde sig til et apotek eller et apotek, fordi folk tror, ​​at acne har en negativ indflydelse på deres forhold til hinanden. Årligt bruger folk tusindvis af millioner af USD på verdensplan for at købe acneprodukter. Typer af acne Bumser er den mest udbredte type acne, og det er d