Gå videre til hovedindholdet

Afdækning af årsagerne til lavt sædvolumen, svag ejakulation og lav fertilitet hos mænd

Lad os vende tilbage til hovedspørgsmålet på vores blog. Hvad er sædceller? Hvor kommer det fra?

Der produceres millioner af sæd fra dine testikler (testikler) hver dag. Sædceller gennemgår den naturlige celledeling, som uundgåeligt fører til dens modning. Under ejakulation pumpes sædcellerne ind i mandens sædledere, hvor der udskilles fructose, sædvæsker og andre kemikalier. Din sperm plus andre væsker skynder sig forbi blæren gennem urinrøret og ud af din penis.

Dette beviser også det faktum, at hvis du øger sædmængden, vil du få mere sæd gennem din penis Dette betyder mere behagelige sammentrækninger og mere kraftfuld og større orgasme.

For at sæden kan komme ind i kvindens livmoderhals, skal du opleve erektion, orgasme og ejakulation. En erektion finder sted, når din penis stimuleres, eller når du har en erotisk tanke. Der er en pludselig strøm af blod til de erektile vævskamre i penis. Dette opsluger igen penis, hvilket gør den hærdet, forstørret og forhøjet.

Med fortsat stimulering følger orgasme og ejakulation. Orgasme, kendt som det seksuelle klimaks, er en behagelig følelsesmæssig eller psykologisk reaktion, der ledsager ejakulation. Der er to stadier af orgasme: den første, kaldet den ejakulatoriske uundgåelighed, finder sted to til fire sekunder før ejakulation.

I løbet af disse afgørende sekunder er du måske klar over, at du er ved at "komme", og du kunne ikke gøre noget for at kontrollere det. Dine sædblærer og din prostata begynder at dunke. Den anden fase af orgasme finder sted, når du ufrivilligt ejakulerer sæd i krampespændinger. I gennemsnit skubbes der en teskefuld (2-15 milliliter) sæd, der indeholder 40 til 150 millioner sædceller! Det "første sprøjt" indeholder typisk den største mængde sæd.

Bagefter går du igennem en restitutionsperiode, hvor du ikke kan opleve endnu en orgasme. Dette kan vare flere minutter og nogle gange i timer.

Som du kan bemærke fra denne korte besked, er sæd et afgørende element i sex og orgasme. Hvis du øger sædvolumen, kan du forbedre din fertilitet, øge styrken af ​​dine orgasmer og endda hjælpe din partner til at nyde sex mere. Endnu en grund til at øge sædvolumen, ikke?

Lavt sædvolumen og svage ejakulationer

Hvornår skal en mand være bekymret for sin volumen og styrke? Nogle gange kan et dramatisk fald i ejakulatvolumen indikere blokering af en af ​​ejakulationskanalerne. Kanalobstruktion diagnosticeres ved prostata-ultralyd. Andre mulige årsager til nedsat volumen omfatter retrograd ejakulation eller en langvarig infektion i prostata (kronisk prostatitis).

Nedsat sædvolumen kan simpelthen være en normal del af aldring og kan ikke nødvendigvis resultere i nedsat fertilitet. Hvis der er bekymring for mængden, udseendet og teksturen af ​​ejakulatet, kan det være tilrådeligt at overveje sædtest af en kvalificeret læge.

Standard sædanalyse måler sædvolumen og pH, analyserer mikroskopisk for snavs og agglutination, vurderer sædkoncentration og morfologi, tæller spermleukocytter og identificerer umodne kønsceller. Normalt udføres dette efter to til syv dages seksuel afholdenhed, på en sædprøve indsamlet på lægekontoret.

Lægen vil sandsynligvis også ønske at udføre tests for at udelukke urinvejsinfektion, gonoré og klamydia. I mange tilfælde giver sædanalysen resultater, der teknisk set ligger inden for det "normale" område, men mænd kan stadig føle sig utilfredse med orgasmers sammentrækningskraft, volumen og udseendet af deres ejakulation og deres fertilitet. For dem, og for mænd, der blot ønsker at opleve den ekstra selvtillid og glæde ved højere sædvolumen, er der fremragende naturlige præparater, som holistisk adresserer problemet og øger sædvolumen uden bivirkninger.

Spermanalyse

Analyse af sæd er den proces, hvorved mængden af ​​sæd, som en person skaber, vurderes, dens kvalitet bestemmes. Normalt er sædanalyse udpeget til alle mænd, der lider af infertilitet. De par, der gerne vil have en baby, men som står over for problemet her, søger til lægen. Spermanalyse er en af ​​de første ting, de skal gøre, fordi tredive procent af alle par er infertile på grund af den lave sædkvalitet. En sædanalyse er også en metode, der er meget udbredt til at kontrollere effektiviteten af ​​sådanne operationer som vasektomi og reversal vasektomi.

Spermanalysen kræver nogle særlige forberedelser, hvis du skal holde den. Først og fremmest bør du ikke have seksuel aktivitet (ender med udløsning) i 2 til 5 dage før analysedagen. På den måde kan du være sikker på, at sædmængden vil være i de højest mulige mængder, hvilket garanterer evalueringens effektivitet og troværdighed. Du kan også prøve at øge sædvolumen ved at bruge volumenpiller, hvis din sædmængde ikke er nok til en komplet sædanalyse.

Desuden bør du være seksuelt aktiv 1-2 uger før du laver sædanalysen, fordi lang afholdenhed kan forårsage inaktivitet af sæd. Og det er også ønskeligt at undgå at drikke alkohol i flere dage før testen og fortælle din læge, hvis du tager medicin.

En prøve af din sæd er nødvendig for at udføre sædanalysen. Du kan ejakulere det i en lille prøvekop enten på klinikken eller hospitalets badeværelse, hvor testen vil blive udført, eller i privatlivets fred i dit hjem. Den mest almindelige måde at indsamle prøver på er gennem onani i den lille prøvekop. Men du kan også gøre det efter sex ved enten at samle din sæd fra et kondom (du kan lægge det i en speciel beholder for at undgå, at det lækker eller går i stykker) eller ejakulere i prøvekoppen under sex.

Hvorfor er sædmængden vigtig?

Mænd øger sædvanligvis sædmængden for at forbedre ydeevnen i sengen, nå længere orgasmer og tilfredsstille deres elskere. Men dette rejser spørgsmålet: kan kvinder lide en stor mængde sæd?

Svaret er... Ja, de kan lide. Standarderne for skønhed og sexappeal er ikke opfundet af nogen sexekspert. De er kodet dybt i vores egne gener, og vi har lidt valg om visse ting, om vi kan lide dem eller ej. De fleste kvinder kan lide selvsikre og passionerede mænd. Ligesom ideen om penisforstørrelse, et behåret bryst eller en dyb stemme, kvinder se den store mængde sperm som en del af den øverste mandlige beholdning.

Det er lige meget, om kvinder ser en større belastning som rodet eller grov på det rationelle niveau af deres hjerne. De kan stadig lide det inderst inde, fordi det trykker på knapper i den mest basale del af deres sind. Ligesom mænd stadig falder for et par store bryster på trods af alle de modetrends, der fejede ind over denne verden.

Hvilket bringer os til det næste logiske spørgsmål: hvis jeg har en lille belastning, hvordan gør jeg den større. Nå, da dine damers lykke er på spil, vil jeg give dig et hurtigt svar. Det du skal gøre er at få fingrene i nogle af de vidunderlige urter, som Musli og Reishi-svampe, der hjalp mange mænd med at øge sædvolumen. Du kan gå efter et produkt, der indeholder det meste af de erektionsforstærkende urter, som mennesket kender. De arbejder for at hjælpe dig med at få erektion og øge sædmængden. Med op til 500 procent rapporterede stigninger i sædvolumen er de det ultimative værktøj for manden, der har lyst til at bevæge sig ud af den gennemsnitlige mængde og tættere på toppen.

Sædmængde og elskov

Kærlighed er et meget væsentligt aspekt af ægteskabet, fordi det er her en mand og en kvinde er i stand til at udtrykke deres mest intime form for hengivenhed over for hinanden. Selvom fysisk tiltrækning og fornøjelse er afgørende for sex, overskrider aktiviteten den fysiske forening ved at bekræfte og uddybe forholdet mellem et par. Derfor er det meget vigtigt, at både mand og kvinde gør deres del for fuldt ud at tilfredsstille hinandens behov i sengen.

Desværre er det ikke alle par, der er i stand til at nyde godt sex på grund af forskellige årsager, hvoraf nogle er forbundet med problemer med mænds seksuelle sundhed. I betragtning af værdien af ​​sex for mænd er det ikke overraskende, hvorfor der er masser af penisforbedrende piller solgt i markedet i dag. Disse stoffer øger ikke kun mænds reproduktive sundhed og sexliv, men de redder også mænd fra frustrationen og forlegenheden ved ikke at være i stand til at levere gode præstationer i sengen.

Selvom fokus for mange lægemiddelproducenter og distributører har været på behandling af erektil dysfunktion og penisforstørrelse, er der også virksomheder nu, som adresserer problemet med sæd og markedspiller, der hjælper med at øge sædvolumen.

Orgasme er et vigtigt aspekt af elskov, der ofte forårsager bekymringer blandt mænd. Mens nogle mænd er frustrerede over at nå klimaks for tidligt eller for slet ikke at kunne komme, er andre ikke tilfredse med sædmængden. Selvom mænd kan løse denne defekt af den mandlige reproduktive sundhed ved hjælp af moderne kosttilskud, bør du være meget forsigtig og vælge læge anbefalede piller uden bivirkninger.

Årsager til lavt sædvolumen og svage udløsninger: rygning og drikkeri

- Ifølge en undersøgelse udført af Section of Endocrinology ved Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, forårsager rygning et betydeligt fald i antallet af spontane erektioner, der sker under søvn.

-Disse erektioner er et af de afslørende tegn på en god blodgennemstrømning og et sundt sexliv. Et fald i deres frekvens eller intensitet er et sikkert tegn på, at erektil dysfunktion er tæt på. Undersøgelsen har også vist, at afholde sig fra at ryge i så lidt som 24 timer medførte en dramatisk stigning i kvaliteten af ​​spontane erektioner. Rygning er også roden til mange andre problemer, herunder lungekræft.

- Den psykiatriske afdeling fra University Medical School of Lubeck, Tyskland, offentliggjorde en undersøgelse, der beviste, at alkoholikere oftere lider af erektil dysfunktion end lejlighedsvis drikkende.

- Alkohol har en tendens til at fremkalde en behagelig tilstand af afslapning og menes generelt at have en positiv effekt på libido. Alkohol er dog et undertrykkende middel og har en stor negativ indvirkning på libido. Det gør det også sværere for mænd at opnå og vedligeholde en erektion.

- Lawrence Livermore National Laboratory, som administreres og drives af University of California, har udført sin egen undersøgelse vedrørende virkningerne af rygning blandt teenagere. Undersøgelsen viste, at rygning har en katastrofal indvirkning på spermvolumen.

- Det betyder, at teenagere, der er storrygere, sætter deres chancer for at få børn i fare og øger også risikoen for at få børn, der lider af forskellige genetiske problemer på grund af det beskadigede DNA modtaget fra faderen eller moderen.

- Universitetet i Bern, Schweiz, har bakket op om dette fund ved at afsløre resultaterne af sin egen forskning. Statistisk analyse udført i Schweiz viste signifikant lavere sædkvalitet hos rygere sammenlignet med ikke-rygere. Sædkoncentrationen var også stærkt påvirket.

Årsager til lavt sædvolumen og svage udløsninger: Kost og ernæring

En af de ting, de fleste mennesker overser i deres daglige rutiner, er, at mad er mere end blot noget, der kilder dine smagsløg og fylder din mave. Mad er også din daglige kilde til en hel række af stoffer, der er nødvendige for, at din krop fungerer korrekt.

Den vigtigste tilføjelse til din kost er zink. Dette metal spiller en afgørende rolle i den menneskelige krop ved at hjælpe med virkningen af ​​antioxidanter og dermed bremse aldringsprocessen. Det tjener også til at stabilisere DNA'et i sædceller, og dermed sikre en stærk og sund levering af genetisk materiale. Ikke mange mennesker ved, at mangel på zink i den daglige kost kan sænke fertiliteten hos mænd, da kroppen har tendens til at generere færre sædceller, og sædcellerne ikke længere er stærke nok til at klare hele turen.

Den bedste kilde til zink i din kost er østers. Østers lever dog på bunden af ​​havene, som bliver mere og mere forurenet med tungmetaller og kemikalier. Andre gode kilder til zink er animalske proteiner, såsom svinekød, oksekød og fjerkræ. Kød er faktisk den bedste måde at få din daglige dosis zink på, da kroppen optager det langt lettere fra denne kilde. Desuden er andre stoffer, der findes i korn og fuldkornsbrød, kendt for at nedsætte absorptionen af ​​zink.

Andre gode kilder til zink er bønner, nødder, græskarkerner og solsikkefrø. Du bør forsøge at rumme disse fødevarer i din kost så ofte som muligt. Du skal dog være opmærksom på, at for meget zink ikke er godt for din krop, da det har en tendens til at mindske optagelsen af ​​andre vigtige metaller, såsom jern og kobber.

Årsager til lavt sædvolumen og svage ejakulationer: Hormoner

En af de mest bekymrende tendenser hos moderne mennesker er den faldende tærskelalder for andropause. Andropause er den mandlige pendant til den kvindelige overgangsalder, der normalt rammer mænd mellem 40 og 55 år. For blot 100 år siden begyndte andropausen først i 50'erne, men det industrialiserede samfund, som vi alle lever i, har forvandlet andropause til en mandsudløst tilstand. Det pludselige fald i mængden af ​​testosteron produceret af kroppen, som er kendetegnet ved andropause, er ikke længere en naturproces, men kan starte i begyndelsen af ​​40'erne ved konstant tilstedeværelse af en lang række kemikalier. Disse kemikalier fungerer som syntetisk østrogen i den mandlige krop og fremkalder visse ændringer på det fysiske og psykologiske niveau.

Symptomerne, der følger med andropausen er: prostataproblemer, humørsvingninger og depression, impotens, lav sexlyst og lavt sædtal, vægtøgning, lavt blodsukker eller diabetes, tør hud, knogletab, træthed, angst, lav absorption af zink , øget chance for hjerteanfald og væskeophobning. Tilstedeværelsen af ​​xenoøstrogener (svarende til østrogen, men de produceres ikke i kroppen) forstyrrer den naturlige hormonbalance og fører til den tidlige indtræden af ​​andropause. Disse xenoøstrogener er resultatet af vores konstante eksponering for forskellige produkter fra det moderne liv. En kort liste over xenoestrogenkilder omfatter:

 

 

  • Pesticider
  • Ukrudtsmidler
  • Plastindpakning
  • Plastik drikkeflasker
  • Kød fra dyr opdrættet på hormonrig mad
  • Vaskemidler
  • Forurening

Læge Allan Lieberman, fra Center for Erhverv

Et muligt svar på den faldende sexlyst er zinken. Zink er afgørende for en sund funktion af prostata, testikler, immunsystem, sårheling og er en del af omkring 300 enzymer. Der er en række helt naturlige urtepiller, der kan øge sædvolumen og den samlede libido, bare fordi de er en fremragende kilde til zink. Hvis du føler, at du ikke længere er ivrig efter sex, som du engang var, eller hvis lægen fortalte dig, at dit sædtal er lavere end normalt, så bør du prøve dem. En kombination af at slippe af med usunde livsstilsvalg, motion og disse sædforstærkende piller burde være nok til at bringe behovet for sex tilbage og al den fornøjelse, der følger med seksuel tilfredsstillelse.

Årsager til lavt sædvolumen og svage udløsninger: Fedme

Med spredningen af ​​fedme i hele den industrialiserede verden og en række advarsler om dette voksende problem fra resten af ​​verden er der blevet rejst mange spørgsmål om, hvordan fedme ville påvirke millioner af liv. Et sådant spørgsmål er titlen på denne artikel. Der er endnu ikke udført undersøgelser for at afgøre, om fedme har en direkte indvirkning på kvaliteten af ​​sædceller, men videnskaben har allerede identificeret adskillige indirekte sammenhænge mellem fedme og et fald i kvaliteten af ​​sex og sæd.

Hvad vi ved med sikkerhed er, at overvægtige og fede mennesker har tendens til at skære ned på indsatsen, når de kan. Dette har en stor indflydelse på sex, da regelmæssig indsats er afgørende for udskillelsen af ​​testosteron i kroppen. Testosteron regulerer ikke kvaliteten af ​​sædceller, men det påvirker sexlysten og mandlig libido og væksten af ​​sædceller i testiklerne. Det er dette væv, der udfører selve produktionen af ​​sæd. Et fald i det normale niveau af testosteron, hvilket er bundet til at ske for enhver "sofakartoffel"-person, der har tendens til at undgå anstrengelse, fører til et fald i libido. Individet er ikke længere så interesseret i sex som før, og han får heller ikke så meget glæde af det, som han plejede. Kombineret med den hyppige eksponering for stoffer, der efterligner virkningerne af østrogenhormonet, kan det lave niveau af testosteron føre til krympende penis og testikler.

Desuden kan mennesker, der er overvægtige eller fede, have ubalancerede kostvaner, der har tendens til at udelade fødevarer, der er rige på zink. Zink er et af de vigtigste mineraler, der kommer ind i menneskekroppen gennem maden. Det findes i østers, bønner, nødder og frø. En mangel på zink, som følge af utilstrækkelig indtagelse eller absorption af zink, er markeret ved hårtab, hudlæsioner og spild af kropsvæv. Zink er meget vigtigt for produktionen af ​​sæd og for at opretholde kvaliteten og bevægeligheden af ​​sæd, og det er bevist, at det hjælper dig med at øge sædvolumen. Uden nok zink vil sædkvaliteten lide.

Årsager til lavt sædvolumen og svage ejakulationer: Seksuel præstationsangst

God sex er godt for kroppen og for ens helbred, for meget af det kan forårsage kønsrelaterede sygdomme og endda afhængighed af sex. Nogle gange begynder denne afhængighed på grund af god seksuel præstation, der fører til hyppig sex med ens partnere eller med andre mennesker. Som et resultat kan denne person ikke holde ud en dag uden at have sex med nogen, endda betale prostituerede bare for at gøre det. Sex med fremmede kan udløse udviklingen af ​​HIV eller STD til ens krop.

Sexafhængighed er et resultat af mennesker, der bruger sex som en afsætningsmulighed for deres problemer og stress i livet. Da de er følelsesmæssigt og mentalt drænede, bruger de sex til at opnå nydelse og en god følelse via seksuel præstation. Hver dag bliver de ved med at gøre det bare for at overleve en dag. Da de bliver afhængige af sex, har de svært ved at kontrollere deres seksuelle drifter. Følgelig er onani en form for sexafhængighed, hvor en mand bliver afhængig af genstande for at opnå nydelse og komfort. Nogle gange vil folk, der onanerer, ikke have sex med rigtige mennesker. De vil hellere blive i deres verden af ​​begær og fantasi, da de lader som om, at objektet for deres fantasier er seksuelt tilfredsstillende. Selvom sexafhængighed kan være en alvorlig form for afhængighed, kan den helbredes og kan behandles ved at gå til behandlingscentre, hvor der åbent kan tales om personens sexproblemer. På denne måde vil personen få det bedre og begynde at leve et liv uden behov for sex.

En af de mest triste ting, der kunne ske for nogen, ville være at finde ud af, at sex ikke er så godt, som det plejede at være. Der kan være forskellige problemer som for eksempel, at du ikke kan få en erektion, eller der er problemer med penisstørrelsen, eller orgasmen er ikke rigtig kraftig. Heldigvis kan moderne medicin hjælpe mænd med alle disse problemer, du kan øge sædvolumen, øge sexlysten og den generelle præstation.

Øg sædproduktionen 

Hvorfor har nogle mænd brug for at øge sædproduktionen? Der er masser af faktorer, der gør, at de gør det. Først og fremmest ønsker mænd at forbedre deres fertilitet og orgasmeintensiteten.

Man bør tage visse skridt, hvis han ønsker at øge sædproduktionen. I dag kan mænd gøre brug af utrolige resultater inden for mænds seksuelle sundhedsvidenskab, som vil forbedre deres styrke, mængden af ​​sædceller og kan gøre orgasmen stærkere. Officiel lægevidenskab understøtter også disse produkter.

I løbet af det sidste årti er der blevet udført mange undersøgelser af mænds seksuelle sundhed. Læger anbefaler at bruge kosttilskud til at håndtere de mandlige seksuelle problemer. Hvis dit mål er at øge sædproduktionen, er der ingen bedre metode til at gøre det end at tage kosttilskud, der er lavet med dette formål i tankerne. Brugen af ​​kosttilskud er ikke den eneste tilgængelige teknik, men det er en meget gunstig. Sundhedsudbydere siger, at det er sikkert og effektivt, og typisk endnu mere effektivt end penisøvelser.

Antallet af produkter er stort i dag på dette område. En særlig metode blev udviklet til at opnå det angivne resultat og øge sædproduktionen. Blandt forskellige behagelige resultater, som disse produkter giver, er generelt bedre seksuel respons og ydeevne, ekstra intense og længere orgasmer, større mængder sæd, med et hvidere, ekstra stærkt udseende og tekstur, bedre ejakulation og forhøjet sammentrækningsstyrke.

Det er et velkendt faktum, at mange kvinder slår op med partnere, hvis de ikke giver dem tilfredsstillelse i sex. Fornøjelse er lige så vigtigt som sikkerhed. Kvinder kan lide mænd, der vækker deres seksuelle begejstring og appellerer til dem. De kan lide de mænd, der rører deres blod. Mandlig styrke er et meget karakteristisk aspekt, som enhver kvinde ønsker, at hendes partner skal besidde.

Det er en kæmpe grund til mandlige kosttilskud. Der er en række forskellige midler og naturlige kosttilskud, som gør det muligt for mænd at øge sædproduktionen. En af de meget anvendte metoder omfatter indtagelse af multivitaminkompleks. Det hjælper med at overvinde nogle eftervirkninger af stress og dårlige vaner.

En anden udvej er at drikke meget vand i løbet af dagen. Hvad mere er, husk, at regelmæssig fysisk træning vil holde din krop i form og dine mandlige funktioner på et anstændigt niveau. Overvej din kost meget nøje. Prøv at reducere mængden af ​​burgere og andre fastfood-ting, men øg mængden af ​​friske og naturlige produkter. Hvis ikke holde op, så kontroller i det mindste dine rygevaner. Den skade rygning gør på sædtal og -volumen samt libido generelt er videnskabeligt bevist. Drikke bør også være ansvarlig. Tro ikke, at du skal glemme alkohol, men det bør begrænses. Glem ikke at have en god hvile. Hvis du sover nok hver nat, vil du være fuld af energi og sexlyst. Og til sidst må vi sige, have en aktiv behagelig seksuel oplevelse hele tiden - dette vil holde dig fit og energisk.

Blandt de mange tilgængelige midler til at øge sædproduktionen er naturlige volumenpiller vist sig at være de bedste effektiv. Du skal vælge den bedste løsning for dig. Det ville være en god idé at konsultere din læge, før du træffer et endeligt valg. Kun din læge, som ved næsten alt om dit helbred, kan give dig nyttige og praktiske råd. Så vil du være sikker på, at den af ​​dig valgte metode vil have den bedst mulige effekt, og du vil nå dit mål, du vil øge sædproduktionen. Lad dine bekymringer ligge til side. Vælg det alternativ, der passer dig.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

En omfattende guide til brystforstørrelse: naturlige midler eller kirurgi?

Brystforøgelse Hundredtusindvis af kvinder over hele verden ville ønske, at de havde større bryster. Ikke desto mindre vil størstedelen af ​​disse kvinder aldrig forfølge nogen form for brystforstørrelse. Selvom de ville elske at have større bryster, er disse kvinder ikke villige til at udsætte sig selv for farerne eller fornærmelserne ved brystforstørrelsesoperationer - og hvem kunne bebrejde dem? Helt ærligt, de fleste brystforstørrelsesoperationer skaber mindre end perfekte resultater. Selv kvinder, der vælger en beskeden B-kop- eller C-kop-forbedring, kan ende med unaturlige eller ujævne implantater. Når man tænker på, at kvinder med implantater har en stigning på 21 procent i kræft, synes operationen næppe det værd. De fleste intelligente kvinder vil hellere leve med en skuffende A-kop end at bruge tusindvis af dollars på at bringe deres helbred i fare for at få større bryster. Den gode nyhed er, at der er et helt naturligt urtealternativ. Undersøgelser viser, at kvinder, der tag

Forståelse af mandlig infertilitet: Hvordan fremmer man mandlig reproduktiv sundhed?

Der er nogle par, der bare ikke kan blive gravide efter mange forsøg inden for et år. Når problemet identificeres at være hos manden, omtales det som mandlig infertilitet. Ifølge statistikker udgør mandlig infertilitet en tredjedel af de rapporterede infertilitetstilfælde. En mand er diagnosticeret med mandlig infertilitet , når der er et problem med hans ejakulation eller hans sædtal. Ejakulation er, når sæd frigives gennem penis under orgasme. Når manden ikke kan frigive sæd ordentligt for at gøre kvinden gravid, kan han lide af: erektil dysfunktion, for tidlig ejakulation, retrograd ejakulation (hvor sæden skubbes tilbage i blæren) eller komplikationer fra operation eller strålebehandling. En mands sæd kan også være "unormal", som siges at være misdannet og har en kort levetid. Sæden kunne således ikke "svømme" korrekt. Dette skyldes unormal udvikling eller betændelse i testiklerne og hævede vener i pungen. Denne tilstand opvarmer indersiden af ​​pungen og kan

Den komplette guide til acnemedicin og -behandlinger

Hvad er acne? Acne tales om af alle, og derfor er en definition af dette udtryk påkrævet. Acne er et udtryk, der typisk anvendes på porer, der er låst af talg (hvide hoveder og hudorme med andre ord), pustler, knuder eller blærer, der påvirker ens ansigt, nakke, skuldre, bryst, ryg, øvre dele af ben og arme. Acne er et stort problem for næsten alle unge og en del voksne, og det varer i nogen tid. Dette problem er typisk for mennesker af forskellige aldre, racer og køn. Et stort antal mennesker i alle lande i verden lider af det. Det værste ved acne er et grimt udseende af pustler og ar, som ofte er konsekvenser af acne. Acne har en betydelig social effekt. Grimme pustler får mange mennesker til at skynde sig til et apotek eller et apotek, fordi folk tror, ​​at acne har en negativ indflydelse på deres forhold til hinanden. Årligt bruger folk tusindvis af millioner af USD på verdensplan for at købe acneprodukter. Typer af acne Bumser er den mest udbredte type acne, og det er d