Gå videre til hovedindholdet

Forståelse af mandlig infertilitet: Hvordan fremmer man mandlig reproduktiv sundhed?

Der er nogle par, der bare ikke kan blive gravide efter mange forsøg inden for et år. Når problemet identificeres at være hos manden, omtales det som mandlig infertilitet. Ifølge statistikker udgør mandlig infertilitet en tredjedel af de rapporterede infertilitetstilfælde.


En mand er diagnosticeret med mandlig infertilitet, når der er et problem med hans ejakulation eller hans sædtal. Ejakulation er, når sæd frigives gennem penis under orgasme. Når manden ikke kan frigive sæd ordentligt for at gøre kvinden gravid, kan han lide af: erektil dysfunktion, for tidlig ejakulation, retrograd ejakulation (hvor sæden skubbes tilbage i blæren) eller komplikationer fra operation eller strålebehandling.

En mands sæd kan også være "unormal", som siges at være misdannet og har en kort levetid. Sæden kunne således ikke "svømme" korrekt. Dette skyldes unormal udvikling eller betændelse i testiklerne og hævede vener i pungen. Denne tilstand opvarmer indersiden af ​​pungen og kan kritisk påvirke sædproduktionen.

Et lavt sædtal (eller slet ingen sædceller) kan være forårsaget af alvorlig fåresygeinfektion, hormonforstyrrelser, arvelige faktorer eller infektioner. Det kan også udløses ved at bære stramt eller restriktivt undertøj, overdreven brug af tobak, alkohol eller ulovlige stoffer og udsættelse for stråling eller giftige kemikalier.

Du spekulerer måske på, om mandlig infertilitet kan behandles. Selvfølgelig kan det være. Faktisk kan mere end 50 procent af mandlig infertilitetstilfælde afhjælpes. Behandling med konventionelle metoder kan hjælpe parret med at blive gravid gennem normalt samleje. Der er medicin, antibiotika og hormoner, som en mand kan tage for at hjælpe med sædproduktion, slippe af med infektion eller hjælpe med hormonel ubalance. Du kan også prøve at bære løst tøj som boksere eller undgå spabade, saunaer og lange varme brusere.

Andre behandlinger er også tilgængelige, selvom disse kan være invasive eller for dyre. Dette omfatter in vitro fertilisering, kunstig befrugtning og brug af sæddonor. In vitro-befrugtning involverer befrugtning af parrets sæd og æg i et laboratorium og anbringelse af det befrugtede æg inde i hunnens livmoder. Kunstig befrugtning involverer på den anden side indsamling af sæd og manuelt at placere den inde i æggelederne eller den kvindelige livmoder for at lette undfangelsen. En donorsæd kan i stedet erhverves, hvis der slet ikke er sædproduktion, eller der er andre funktionelle problemer med mandens sæd.

Ud over ovenstående er der en række urtepiller, som er bevist at øge sædvolumen og mandlig fertilitet.

Betydningen af ​​mandlig fertilitet

Mænds fertilitet er meget vigtig for den mandlige befolkning. Selv år tidligere fandt mænd deres egne måder til at behandle infertilitet og forbedre fertiliteten. Nogle bruger urter såsom savpalme, vild gulerod, vild yam, livrod og rødkløver til at øge frugtbarheden. Andre deltager i gamle traditionelle danse, som normalt tilbydes frugtbarhedsbillederne. Nogle tilbyder endda levende høns eller andre ofre til de førnævnte guder. Det er rigtigt, at nogle moderne mænd udfører enten et eller to af de nævnte ritualer for at de kan opnå deres ansvar som frembringere. Enhver mand håber også på at blive far, så han må give alle sine kræfter for at blive det.

Videnskab har vist sig at være menneskehedens største bedrift i dag. Det har skabt måder at bekæmpe problemet med mandlig fertilitet. Folk bag denne skabelse er virkelig bekymrede over det stigende antal infertile mænd. Således opdager de en enkel, men den bedste måde, hvordan man håndterer et sådant problem. Eksperter opfordres til at være et aktivt medlem af pro-life-bevægelsen. De fremmer par til at nyde hinandens selskab gennem et tilfredsstillende sexliv. De er altid klar til at imødekomme enhver mands behov. Som en del af deres dedikationer har de skabt et naturligt supplement, der imødekommer behovene hos den mandlige befolkning.

En mand producerer et normalt sædvolumen på 2 op til 5 milligram. Der bør være mindst 40 millioner spermatozoer, hvor 75% af det samlede antal er i live. De resterende 25%, som er døde, anses for at være normale. Derfor skal en mand producere i alt 40 millioner sædceller, for at han kan få en baby. Som følge heraf fører et lavt antal sædceller til problemerne med mandlig fertilitet. Der er kosttilskud, der kan hjælpe mennesket med at øge sædvolumen. Disse kosttilskud øger også seksualdriften og forbedrer udholdenheden. Det er overflødigt at nævne, at dette tillæg forbedrer den glæde, som parret kan lide. Det er gavnligt for begge medlemmer for at få et tilfredsstillende seksuelt forhold. Derfor betyder det at have et godt sex at have et godt liv sammen.

Sæd og infertilitet: er der en sammenhæng?

Sæd og infertilitet: er der nogen sammenhæng? Kan du forhindre infertilitet ved at øge din sædvolumen og forbedre din erektion? Hvis ja, hvordan?

Omkring 15 % af par, der forsøger deres første graviditet, oplever fiasko. De fleste myndigheder definerer disse patienter som primært infertile, hvis de ikke har været i stand til at opnå en graviditet efter et års ubeskyttet samleje. Befrugtning opnås normalt inden for 12 måneder hos 80-85 % af par, der ikke bruger prævention, og personer, der præsenterer sig efter dette tidspunkt, bør derfor betragtes som muligvis infertile og bør evalueres. Når problemet identificeres at være hos manden, omtales det som mandlig infertilitet. Ifølge statistikker udgør mandlig infertilitet en tredjedel af de indberettede infertilitetstilfælde.

En mand er diagnosticeret med mandlig infertilitet, når der er et problem med hans ejakulation eller hans sædvolumen. Ejakulation er, når sæd frigives gennem penis under orgasme. Når manden ikke kan frigive sæd ordentligt for at gøre kvinden gravid, kan han lide af: erektil dysfunktion, for tidligt ejakulation, retrograd ejakulation (hvor sæden skubbes tilbage i blæren) eller komplikationer fra operation eller strålebehandling.

Årsager til lavt sædtal

En mands sæd kan også være "unormal", som siges at være misdannet og har en kort levetid. Sæden kunne således ikke "svømme" korrekt. Dette skyldes unormal udvikling eller betændelse i testiklerne og hævede vener i pungen. Denne tilstand opvarmer indersiden af ​​pungen og kan kritisk påvirke sædproduktionen.

Et lavt sædtal (eller slet ingen sædceller) kan være forårsaget af alvorlig fåresygeinfektion, hormonforstyrrelser, arvelige faktorer eller infektioner. Det kan også udløses ved at bære stramt eller restriktivt undertøj, overdreven brug af tobak, alkohol eller ulovlige stoffer og udsættelse for stråling eller giftige kemikalier.

Mændlig infertilitet: risikofaktorer

Blandingen af ​​mandens sæd og hans sæd foregår i en mands prostata. Så hvis mandens prostata er defekt, ville det ikke fungere godt. Det ville forårsage den forkerte strømning af sæden ind i en kvindes kønsorganer. Dette problem er en velkendt årsag til infertilitet.

Genetiske problemer, der sker hos de fleste mænd, forårsager også infertilitet. Det er karakteriseret ved kromosomproblemer. Hvis en mand har kromosomproblemer, kan dette påvirke sædproduktionen og også celledelingen af ​​hans krop. Erektil dysfunktion og ejakulationsproblemer er også faktorer, der fører til infertilitet.

Erektil dysfunktion betyder, at mandens penis ikke er i stand til at opretholde sin erektion, som er nødvendig for at trænge ind i skeden. På den anden side er ejakulationsproblemet manglende evne til at producere kropsvæsker, som er sæden, der indeholder sædcellerne, som er påkrævet under graviditet. Mangel på testosteron, som er en hormonforstyrrelse, kan også føre til infertilitet.

Lægesygdomme, der fører til infertilitet

Der er nogle medicinske sygdomme, der fører til infertilitet. Feber kan påvirke produktionen af ​​sædceller. Diabetes påvirker en mands erektion og ejakulation. Hypertension påvirker også en mands erektion. Mænd, der har hjertesygdomme, er også mest tilbøjelige til at være infertile på grund af erektionsproblemer. Nyrelidelser påvirker i høj grad en mands reproduktionsevne. Det påvirker kvaliteten af ​​en mands sæd. Kræft i kønsorganerne reducerer fertiliteten i høj grad. Endelig er alkohol, overdreven koffein og rygning og stress fremragende reduktioner af mandlig fertilitet.

Disse årsager til infertilitet kan ses overalt. Det er afgørende at være opmærksom på disse faktorer, der ændrer mandlig fertilitet for at forhindre sådanne problemer. De fleste par går fra hinanden på grund af dette problem. En kvindes liv er ikke fuldt uden at have sine egne børn. Nogle par forsøger at håndtere problemerne langsomt. De holder det sidste reb af deres tålmodighed for forholdet og kærlighedens skyld. Alligevel finder kvinder nogle gange det mere tilfredsstillende, hvis de har deres egen race af liv. Derfor forlader de manden og finder en anden mand, der er i stand til at opfylde deres drømme. Dette er det værste, der nogensinde kan ske for en mand.

Opretholdelse af et godt reproduktivt helbred

Lad os tale om reproduktiv sundhed. Faktisk handler det om reproduktiv sundhed. Uanset om du ønsker at øge sædvolumen eller ikke kan få erektion, når du har brug for det - det handler om reproduktiv sundhed. Ved at holde din reproduktive sundhed i perfekt stand får du langt større erektionsstyrke og udholdenhed, samt generel seksuel tilfredsstillelse. Kort sagt, et godt reproduktivt helbred giver dig et sundt sexliv!

At opretholde et sundt og kraftigt reproduktivt system er måske en af ​​de vigtigere ting, alle fyre bør være opmærksomme på. Gør dit reproduktive system en tjeneste ved at overveje følgende forslag:

  • Spis en sund, velafbalanceret kost. For at sikre normal erektil funktion skal du holde den kontinuerlige blodstrøm til penis ved at passe på arterierne, der forsyner den. Spis en kost med højt fiberindhold, lavt indhold af mættet fedt, og du kan være sikker på at forhindre eller reducere opbygningen af ​​fedtaflejringer, der indsnævrer og tilstopper arterierne. Hold dig væk fra animalsk fedt, sukker, stegt eller junkfood.
  • Hold op med at ryge. Rygning trækker blodkarrene sammen og fører til en opbygning af plak i arterierne, der leverer blod til penis. Dette resulterer i nedsat erektil funktion, svind af penis og impotens senere i livet.
  • Undgå spiritus og farlige stoffer. Alkohol og narkotika sætter dig i stor risiko for impotens eller erektil dysfunktion.
  • Motion. Træning er godt for dit generelle helbred. Prøv at gå rask, løb, cykle eller svømme i mindst 30 minutter om dagen, tre gange om ugen.
  • Tag kosttilskud. Visse vitaminer og mineraler er gode til at opretholde generel penis sundhed, såsom vitamin A, vitamin B kompleks, vitamin C, vitamin E, krom, zink og L-arginin. Mens visse urter såsom Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw Palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hortensia-rod og Pygeum, er kendt for at være særligt nyttige til svag erektion eller impotens. Sørg for at konsultere din læge først.
  • Stimuler dit helbred. Oprethold et sundt reproduktivt system og prostatacirkulation ved at have regelmæssige erektioner og ejakulationer.
  • Hjælp dit reproduktive system. Der er mange grunde til at øge sædvolumen. Vi har allerede diskuteret disse grunde før. Hjælp nu din penis! Der er særlige produkter, der vil hjælpe dig med at øge sædvolumen uden bivirkninger.

Hvad er fertilitetsanalyse?

En sperm- og fertilitetsanalyse er processen med at måle og evaluere mængden og kvaliteten af ​​sædceller i en sædprøve produceret af en mand for at estimere mandlig fertilitet.

Denne analyse udføres normalt for at se, om en mand er fertil og kan blive far. Ifølge statistikken er mere end 30 % af reproduktivt udfordrede pars problemer forbundet med kvaliteten af ​​en mands sæd- eller sædkonti. En sædanalyse er også en metode, der er meget udbredt til at kontrollere effektiviteten af ​​sådanne operationer som vasektomi og reversal vasektomi.

Disse tests er almindelige at udføre under en sædanalyse:

  1. Sædmængde
  2. Liquefaction-tid (Denne test er afsat til at undersøge, hvor lang tid det tager for sædceller at flydende. Efter ejakulation er det som en tyk gel, og når der går ca. 20 minutter bliver det flydende igen.)
  3. Sædens motilitet (Dette er en proces til at måle mængden af ​​sæd, der bevæger sig fremad på en sædvanlig måde. Under denne proces kan antallet af sædceller også beregnes, og det kaldes bevægelig tæthed.)
  4. Spermmorfologi (Denne type test udføres for at bestemme, hvilken mængde sæd der har passende form.)
  5. pH-niveauer (disse hjælper med at identificere, hvor sur eller basisk sæden er.)
  6. Antal hvide blodlegemer
  7. Fruktoseniveau

Der er 2 nemme og helt normale teknikker, du kan anvende i din hverdag for at øge sædvolumen, forbedre sædcellernes antal og øge styrken. Først og fremmest skal du være sikker på, at din krop er tilstrækkeligt hydreret.

En krop, der ikke modtager nok væske, kan ikke fungere korrekt, og dette fører til et fald i sædmængden. Jo mere hydreret du er, jo færre sædceller producerer du. At være dehydreret kan sandsynligvis være en årsag til at reducere mængden af ​​mandens sæd. Husk at 8 glas vand vil hjælpe dig. Dette er den norm, som vil være nok til, at din krop kan producere normal mængde sæd.

Der er naturlige piller, der kan være en stor hjælp og tilføjelse til at forbedre kvaliteten og øge sædvolumen. Grunden til det er det faktum, at de ikke kun indeholder mineraler og urter, men også sådanne aminosyrer som L-carnitin, L-arginin og L-glysin, som er meget vigtige for dit helbred og især for din sæd.

Men deres virkning er ikke begrænset til kun at forbedre sædceller. De hjælper også med at vedligeholde stærkere og længerevarende erektioner ved at øge blodcirkulationen til penisvævet.

Midt. -livskrise og fertilitet

Mænd bemærker, at deres tidligere ungdommelige overflod og glubende virilitet langsomt aftager, når de når de 40 år og derover. Det er, når mænd oplever hårtab, knogletab, søvnløshed eller andre søvnproblemer og problemer med hukommelse og beregning.

De føler sig ofte skæve, trætte og mindre motiverede. Eller nogle gange er disse ledsaget af svedtendens og rødmen, tab af muskelmasse og styrke, ømhed og smerter, øget fedt, nedsat seksuel ydeevne eller erektil dysfunktion og depression.

De fleste mænd, der når midt i livet, vil som udgangspunkt opleve en eller alle af disse i varierende grad.

Da testosteron er et hormon, der hjælper med at opretholde sexlyst, øge sædvolumen, køns- og kropsbehåring, muskler og knogler, er konsekvenserne af andropause dukker langsomt op, efterhånden som en mand bliver ældre.

Men du kan vælge at kæmpe mod det og lindre eller endda undgå symptomerne forårsaget af andropause. Du bør have en strategi, der inkorporerer livsstilstilgange såsom optimal kost, regelmæssig motion, stresshåndtering, og du kan også prøve at stoppe med at ryge.

De fantastiske spermvolumenpiller er en seksuel præstationsbooster som ingen anden. Ikke kun at pillerne garanterer, at du får en erektion, når du har brug for det, men de hjælper også med at øge sædmængden. Og bedre præstation i sengen er forløberen for mange gode ting i et forhold, som en kærlig partner og den dejlige følelse af tilfredshed i huset. Læs mere om disse piller i vores artikel om øget sædvolumen.

Øget sædvolumen for bedre mandlig fertilitet

En af menneskets største gave er livet. Disse ord er allerede slidte, men de forbliver stadig som sande. Forestil dig, hvordan en enkelt lille genstand, der er næsten usynlig, kan skabe et liv. Det er som en mirakuløs magt tildelt enhver mand. Det er en magt knyttet til ansvar. Hver dag er der mennesker, der dør og fødende kvinder rundt om i verden. Dødstallet stiger, det samme er antallet af befolkninger.

Mennesker siges at være skabt som beskyttere af Jorden. Spørgsmålet er imidlertid, hvem der skal være menneskenes beskyttere? Svaret er klart og enkelt, selv. Mennesker er de højeste blandt kreationerne. Der er således ingen anden måde at ødelægge den menneskelige generation på, undtagen for dem selv alene. Det er vigtigt at vide, hvordan man beskytter sig selv.

Mænd bør ikke bekymre sig, hvis de oplever mandlig fertilitetsproblemer. De må ikke udvikle tanken om at være ubrugelige og slappe, når de først ved, at de er infertile. Infertilitet betyder ikke lavere mandighed. Det er et sundhedsproblem, som enhver mand bør møde med al deres styrke. For at kende arten af ​​denne knibe, skal en mand fuldstændig forstå de faktorer, der fører til den nævnte mandlige sundhedstilstand.

En ejakulation producerer en normal sædvolumen på 2 op til 5 milligram. En ejakulation skal mindst producere 40 millioner spermatozoer, hvor 75% af det samlede antal er i live. Det betyder, at de resterende 25%, som er døde, anses for at være normale. Derfor skal en mand producere i alt 40 millioner sædceller, for at han kan skabe en baby. Som følge heraf fører et lavt antal sædceller til problemerne med mandlig fertilitet. Så hvis du har brug for at øge den mandlige fertilitet, er det første du bør tænke på at øge sædvolumen .

2 muligheder for at forbedre sædkvaliteten 

Hvis du ønsker at forbedre din sædkvalitet, ejakulationskraft og øge sædproduktionen, kan du prøve 2 enkle og naturlige metoder. Banalt som det kan lyde, men det første du aldrig bør glemme er at drikke nok frisk vand, da det er afgørende for, at hele din krop fungerer korrekt. Hvis du oplever dehydrering, er dine kropsfunktioner ikke korrekte, og antallet af sædceller vil også blive påvirket negativt. Højere niveau af hydrering betyder mere sperm, og på samme måde vil lav hydrering ikke lade dig få større mængde sperm. Hvis du ikke vil lide af det, så drik cirka otte glas væske dagligt. Takket være det vil du være i stand til at producere den passende mængde sæd.

Hvis du tager naturlige piller for sædvolumen, vil du være i stand til at bidrage til at forbedre din sædkvalitet. Mange nyttige urter og mineraler er indeholdt i piller sammen med en kombination af aminosyrer (L-arginin, L-carnitin, L-glysin), som er vigtige for fremragende resultater og et godt sædtal. Ud over det forbedrer de blodcirkulationen og forbedrer dermed erektionen, derfor er dobbelt fordel garanteret for dig.

Mændlig infertilitet: Behandlingsmuligheder

Du spekulerer måske på, om mandlig infertilitet kan behandles. Selvfølgelig kan det være. Faktisk kan mere end 50 procent af mandlig infertilitetstilfælde afhjælpes. Det er ekstremt vigtigt i evalueringen af ​​infertilitet at betragte parret som en enhed i udredning og behandling og at fortsætte parallelt med undersøgelser, indtil et problem er afdækket. Det har vist sig, at jo længere et par forbliver subfertile, jo dårligere er deres chance for en effektiv kur. Mange par oplever betydelig ængstelse og angst efter kun et par måneders manglende evne til at blive gravid.

Behandling med konventionelle metoder kan hjælpe parret med at blive gravid gennem normalt samleje. Der er medicin, antibiotika og hormoner, som en mand kan tage for at hjælpe med sædproduktion, slippe af med infektion eller hjælpe med hormonel ubalance. Du kan også prøve at bære løst tøj som boksere eller undgå spabade, saunaer og lange varme brusere.

Andre behandlinger er også tilgængelige, selvom disse kan være invasive eller for dyre. Dette omfatter in vitro fertilisering, kunstig befrugtning og brug af sæddonor. In vitro-befrugtning involverer befrugtning af parrets sæd og æg i et laboratorium og anbringelse af det befrugtede æg inde i hunnens livmoder. Kunstig befrugtning involverer på den anden side indsamling af sæd og manuelt at placere den inde i æggelederne eller den kvindelige livmoder for at lette undfangelsen. En donorsæd kan i stedet erhverves, hvis der slet ikke er sædproduktion, eller der er andre funktionelle problemer med mandens sæd.

Hvis du ikke ønsker at ty til 3. parts sæddonorer, så tag et kig på de kosttilskud, der arbejder for at øge sædvolumen. De øger betydeligt chancerne for undfangelse ved at øge sædvolumen, forbedre erektion og ydeevne.

Fertilitetspiller

Mænds fertilitet kan sikres på mange forskellige måder. Afhængigt af hvert enkelt tilfælde er behandlinger og forebyggende foranstaltninger almindeligt tilgængelige. En kombination af en proaktiv livsstil og fertilitetspiller (piller, der øger mandlig fertilitet) eller penisforbedrende piller alene afhænger af hver enkelt sag. Både det psykologiske og det fysiologiske har brug for tilstrækkelig opmærksomhed for at mindske chancerne for at få erektil dysfunktion, og nøglen er altid at forblive i god form og form.

Et godt helbred er en voksende bekymring blandt voksne mænd i disse dage. Kommercielt tilgængelige produkter som fertilitetspiller, tjenester som vægttræning, aktiviteter lige fra sport til fritidsaktiviteter og livsstilsstyring bliver mere og mere populære. At forblive i form og bevare deres seksuelle overherredømme er ikke bare en modefænomen, men en konstant fremadskridende kultur. Shampooer mod skaldethed, kropsprodukter mod ældning og fertilitetspiller er nu lige så almindelige som barbercremer til alle mænd.

For mænd er en sund tilstand af deres seksuelle sundhed lige så eller endnu vigtigere som deres karrierer og erhverv. Et sundt sexliv giver mænd en enorm mængde stolthed og selvtillid, der bekræfter deres værdifulde eksistens i samfundet. Ikke at have en god erektion er et stort mareridt, mænd vil gøre alt for at undgå. Manglende evne til at tilfredsstille deres og deres partners seksuelle behov er en stor trussel og fornærmelse. Der gøres en stor indsats for at undgå det, og der findes nu en række foranstaltninger for at bekæmpe det; fra medicinsk overvåget behandling til fertilitetspiller.

Fertilitetspiller - især dem, der øger sædvolumen - fremmer større seksuel kraft og hårdere erektion. De er lavet af organiske materialer, for det meste urtekomponenter, der hjælper kroppen, især dens reproduktive funktioner, til at være sund og aktiv. Disse piller forbedrer den overordnede funktion af det reproduktive system, som er grundlaget for en mands selvsikre og robuste sexpræstation. Dette er en fantastisk måde at opnå længere og mere intense orgasmer og øge sædvolumen!

Ingredienser til at øge fertiliteten

Det er nu tid til at vende tilbage til ingredienser, du skal kigge efter, når du vil øge fertiliteten. Tro det eller ej, mange mennesker har ingen anelse om, at de kan forbedre deres orgasmer. De behandler deres orgasmer som noget givet af naturen. Det er ikke sandt. Der er produkter, hvis primære formål er at hjælpe os med at få øjeblikkelige erektioner og længere orgasmer ved at øge sædvolumen og øge fertiliteten. Og alt dette kan laves ved hjælp af naturlige ingredienser.

Kunder er altid interesserede i at få den bedste værdi for deres penge. De ønsker ikke at købe produkter, der ikke virker, eller som kan være farlige for deres helbred. Vi anerkender dette behov og stræber efter at tilbyde den bedst mulige blanding af ingredienser og at blive ved med at forske i nye naturlige løsninger på dine problemer.

Ingredienser til produktion af sæd

Den første gruppe af anbefalede ingredienser er lavet af dem, der virker på systemet som helhed. Her er et par mulige ingredienser på denne liste:

  1. Maca Legendarisk sydamerikansk botanisk, bevist at fremme libido, styrke og energi.
  2. Zink - Zink er et mineral, der er ansvarlig for udvikling og korrekt funktion af reproduktive organer og normal funktion af prostata.
  3. Hawthorne – indeholder kraftfulde antioxidanter og naturlige bioflavonoider, der understøtter sundheden i hele det kardiovaskulære system. Denne urt kan faktisk hjælpe med at regulere både højt og lavt blodtryk, foruden langsomt at nedbryde kolesterol og fedtdepoter i kroppen.
  4. Avena sativa-ekstrakt - Avena sativa er et botanisk ekstrakt, der traditionelt er blevet brugt til at øge styrke, sind, ånd og krop. Referencer til de stimulerende virkninger af avena sativa - almindeligt navn vildhavrehalm - er fundet for op til 200 år siden i den tyske farmakopé. Moderne undersøgelser ved Institute for Advanced Study of Human Sexuality har vist, at avena sativa hjælper med seksuel ophidselse.
  5. Ling Zhi er en asiatisk plante kendt for sine anti-allergiske, anti-inflammatoriske, antibakterielle og antioxidante virkninger. Det øger også følelsen af ​​vitalitet og energi. Det samme kan siges om Tian Men Dong, som hjælper med at stabilisere kropsvægten og fremme en sund søvn.
  6. Fucus Vesiculosus balancerer skjoldbruskkirtlens funktioner og øger energiniveauet.

Dernæst er der ingredienser, der øger testosteronniveauet.

Ingredienser til produktion af testosteron

Den anden gruppe af ingredienser er lavet af naturlige stoffer, der stimulerer produktionen af ​​testosteron i kroppen for at at øge mængden af ​​tilgængelige sædceller under hver sexsession.

  1. Den vigtigste blandt disse ingredienser er Zinkoxid. Zink er berømt for at spille en afgørende rolle i kvaliteten og bevægeligheden af ​​sædceller. Blandt det er mindre kendte, men lige så vigtige funktioner, er metabolisering af testosteron og opretholdelse af fertilitet og seksuel kraft. Det har vist sig at øge antallet af sædceller og sædmotilitet med 80 % til 200 % ved at hjælpe testosteronsyntesen.
  2. Svensk blomst - Pollen, som planterigets mandlige celle, har et velfortjent ry for ekstra vim, kraft og virilitet. Det giver alle de biofaktorer, der er forløbere for kønshormonerne, og mikronæringsstoffer, der er afgørende for sunde reproduktive systemer.
  3. En anden testosteronbooster er Dong Chong Xia Cao, en asiatisk plante, hvis bark også bruges til at beskytte hjertet og leveren mod visse toksiner.
  4. Den tredje gruppe er sammensat af de ingredienser, der hjælper dig med at få stenhårde erektioner ved at åbne blodkarrene og strømline blodgennemstrømningen gennem kroppen, og især i skambenet. Da erektioner simpelthen er blod, der strømmer ind i penis, kan du nemt se, hvorfor blodgennemstrømningen er ekstremt vigtig for enhver form for erektion. Du kan også se, at en king-size erektion kræver en bedre blodgennemstrømning og et sundt kardiovaskulært system.
  5. Drilizen og Hong Hua Fen vil åbne arterierne og fremme blodgennemstrømningen, mens de samtidig beskytter blodkarrene og hjertet med 4', 5, 7- Trihydroxyflavon og San Guo Mu.
  6. Muira puama - Denne brasilianske urt Muira puama, også kaldet murapuama, er mest kendt for sin effektive hjælp til erektil dysfunktion og øget libido og som et afrodisiakum - men er også en fremragende styrkende til øget generel velvære og mental træthed.
  7. Fyrebarkekstrakt - Fyrrebarkekstrakt kan øge kroppens produktion af nitrogenoxid, et kemikalie involveret i mandlig seksuel respons, det kan også være nyttigt til behandling af erektil dysfunktion.

Omfattende forskning har ført os til disse ingredienser, mens utallige timers test har gjort det muligt for os at identificere den rigtige blanding til topresultater. Længere og hårdere erektioner vil give et stort smil på din partners ansigt, mens du kan øge fertiliteten og nyde sex mere end nogensinde. Der er ingen risiko involveret, hverken økonomisk eller sundhedsmæssigt. Som du kan se på listen ovenfor, er alle ingredienser helt sikre.

Forøg mandlig fertilitet og styrke

De tilfælde, hvor kvinder ikke ønsker at leve med en mand, der ikke har råd til seksuel nydelse for dem, finder ofte sted i vores liv. Sikkerhed er ikke nok; vi ønsker også, at vores partner matcher os seksuelt. Kvinder er mere tilbøjelige til at blive sammen med mænd, der kan få dem til at brænde af lysten og begejstre deres fantasi. Og et af hovedaspekterne af mænds tiltrækning til en kvinde er deres mandlige styrke og deres mandlige evner.

Derfor er mange mænd ikke på jagt efter et kosttilskud eller et vitaminkompleks, som ville hjælpe dem med at forstærke mandlig styrke. Men der er ikke kun kosttilskud, du kan bruge til at øge sædmængden. Der er også andre måder og midler. Overvej først multivitaminer, der vil give din organisme ekstra næringsstoffer, der er vigtige for dig, især hvis du arbejder hårdt eller fører en udmattende livsstil.

Du bør drikke masser af klart vand hver dag. Fysisk træning kan også hjælpe dig, hvis de er regelmæssige. Overvej din kost meget nøje. Prøv at reducere mængden af ​​burgere og andre fastfood-ting, men øg mængden af ​​friske og naturlige produkter. Prøv at regulere din rygevane, som fortæller dårligt om sædceller, mængden af ​​sæd og libido i det hele taget. Det samme kan man fortælle om alkohol. Drik det i normale proportioner. Det er meget vigtigt at have nok hvile og afslapning. Sov så meget du har brug for. Og regelmæssig sex er en obligatorisk komponent. Nyd god sex, og niveauet af hormoner vil hjælpe dig til at være i god form.

Blandt de mange tilgængelige midler, der øger mandlig styrke, har naturlige kosttilskud vist sig at være effektive. Du kan vælge hvilken som helst måde. Men på en eller anden måde bør du konsultere lægen, før du træffer en beslutning. Så hvis du indser, at du skal booste din mandlige potens, skal du bare have modet til at tage det første skridt og vælge den metode, der passer dig bedst.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

En omfattende guide til brystforstørrelse: naturlige midler eller kirurgi?

Brystforøgelse Hundredtusindvis af kvinder over hele verden ville ønske, at de havde større bryster. Ikke desto mindre vil størstedelen af ​​disse kvinder aldrig forfølge nogen form for brystforstørrelse. Selvom de ville elske at have større bryster, er disse kvinder ikke villige til at udsætte sig selv for farerne eller fornærmelserne ved brystforstørrelsesoperationer - og hvem kunne bebrejde dem? Helt ærligt, de fleste brystforstørrelsesoperationer skaber mindre end perfekte resultater. Selv kvinder, der vælger en beskeden B-kop- eller C-kop-forbedring, kan ende med unaturlige eller ujævne implantater. Når man tænker på, at kvinder med implantater har en stigning på 21 procent i kræft, synes operationen næppe det værd. De fleste intelligente kvinder vil hellere leve med en skuffende A-kop end at bruge tusindvis af dollars på at bringe deres helbred i fare for at få større bryster. Den gode nyhed er, at der er et helt naturligt urtealternativ. Undersøgelser viser, at kvinder, der tag

Den komplette guide til acnemedicin og -behandlinger

Hvad er acne? Acne tales om af alle, og derfor er en definition af dette udtryk påkrævet. Acne er et udtryk, der typisk anvendes på porer, der er låst af talg (hvide hoveder og hudorme med andre ord), pustler, knuder eller blærer, der påvirker ens ansigt, nakke, skuldre, bryst, ryg, øvre dele af ben og arme. Acne er et stort problem for næsten alle unge og en del voksne, og det varer i nogen tid. Dette problem er typisk for mennesker af forskellige aldre, racer og køn. Et stort antal mennesker i alle lande i verden lider af det. Det værste ved acne er et grimt udseende af pustler og ar, som ofte er konsekvenser af acne. Acne har en betydelig social effekt. Grimme pustler får mange mennesker til at skynde sig til et apotek eller et apotek, fordi folk tror, ​​at acne har en negativ indflydelse på deres forhold til hinanden. Årligt bruger folk tusindvis af millioner af USD på verdensplan for at købe acneprodukter. Typer af acne Bumser er den mest udbredte type acne, og det er d